319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Torneig 3 Valls d'Andorra

 

Aquest darrer cap de setmana ha tingut lloc el Torneig Tres Valls on han participat molts judokes de la base del nostre Club, i alguns d’ells han aconseguit estar al pòdium, com per exemple:


En la categoria Pollet, l’Aidan Balash va quedar primer en -25, en Nil Donsion va quedar primer a -27, en Gabriel Font va quedar tercer a -30, en Xavier Rodriguez va quedar tercer a -36, en Xavier Palou va quedar primer a -40 i en Nil Garcia va quedar tercer a +40. És a dir, en Pollet a tots els pesos va haver-hi un judoka del Hantei al pòdium!!

En la categoria Benjamí, en Dani Lopez va quedar segon a -34, i a +42, en Emmanuel Carvalho, en Mikel Garcia i l’Hèctor Cartagena van copar el primer, segon i tercer llocs respectivament. Pel que respecte a Mínim, Na Rosana Oliveira va quedar tercera a -47.


Comentar-vos que a més dels que hem esmentat,també van participar molts altres judokes, als que aquest Torneig els hi va permetre consolidar encara més el seu estil.


Moltes felicitats als judokes que van participar i en especial als que van fer pòdium.

Eric Risco plata i Laura Sallés bronze a l'autonòmic valencià

 

El passat dissabte, Laura Sallés i Eric Risco van participar al campionat de la Comunitat Valenciana classificatori per la fase sector est del Campionat d'Espanya. Tots dos van competir en nom del Valencia Club de Judo.

Tot i que Laura Sallés ja tenia plaça assegurada per la fase sector ja que l'any anterior va ser tercera al Campionat d'Espanya igualment va competir. La competència ere dura ja que s'enfrontava a la campiona d'Espanya en el primer combat. Tot i així va resoldre la seva competició aconseguint una tercera plaça.

Eric Risco es va imposar en els seus combats amb la màxima puntuació menys contra el seu company del Valencia Club de Judo, David Fernandez, on es va veure superat per sancions.

Tots dos seràn a la fase sector del campionat d'Espanya.

Dani Garcia 1r al Bidepartamental de França

 

Dani Garcia va pujar el més alt del podi aquest cap de setmana al bi-departamental de França. Aquest campionat és de l'Ariege i classificatori pel regional de Midi-pyrenées. Dani Garcia va fer una gran competició imposant-se a tots els seus combats. Ivan Garcia també va fer una bona competició quedant 9è de la seva categoria.

Altres judokes de la fandjudo també van participar. Patrik Ferreira 5è, Alda Babi 5ena, Karim Nsir 7è i Jordi i David Almeyda també van participar.

 

3ª jornada Torneig de les 3 valls

 

 

El proper dissabte dia 23 de març, se celebrarà latercera jornada del

“Torneig de les tres valls 2013”,

organitzada per la Fandjudo.


Aquesta jornada es farà al pavelló de Sant Julià.  • 9’30 h. Control dels judokes.

  • 10’15 h. Inici de la competició.


Tot judoka que no estigui a l’hora d’iniciar la competició, no podrà participar.


Aquesta competició va dirigida a les categories:  • Pollets (nascuts el 2003 i 2004).

  • Benjamins (nascuts el 2001 i 2002).

  • Mínims (nascuts el 1999 i 2000).


El guanyador de cada jornada rebrà 10 punts, el segon classificat 6 punts, el tercer 3 punts i la resta de participants 1 punt.
En aquesta jornada, sols podran participar judokes que han competit en la 1ª o 2ª jornada.
L’última jornada  serà:  • 18/05/2013: Ordino


Rànquing de Catalunya sub15 i sub18

Sub15, Mínim

Rosana Oliveira -52kg 5na classificada amb 1 victoria i 2 derrotes, va competir en una categoria de pes superior a la seva, tot i això va lluitar tots els combats.

Esteve López -50kg 9è classificat 1 victòria i 2 derrotes

Alex Garcia -60kg perd el primer combat i no és repescat.

 

Sub18, Cadet
Lia Povedano -63kg 3ra 2 victories  i 2 derrotes queda segona de la seva lliga guanyant dos combats i finalment perd les semifinals contra la campiona de Catalunya

Fernando Sáiz -50kg perd el primer combat i no és repescat

Calçotada Club de Judo Hantei 2013

 

Com cada any el Club de Judo Hantei s'ha reunit per dinar tots junts en una calçotada. Professors, competidors, nens, pares i membres de la junta han compartit un dinar social i de germanor.

Aquestes iniciatives són les que defineixen el nostre club, un club de judo i social.

En aquesta calçotada també ha assistit el president de la fandjudo, Alain Cabanes.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 9

Ahir 30

Setmanal 241

Mensual 724

Total 42573