319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Luxembourg 2013

 

Finalment només dos judokes participaràn als propers JJPPEE d'Europa. Aquest son dos judokes del club Hantei, es tracta de Dani Garcia en -73k i Laura Sallés en -63kg. Tots dos judokes entren en la sel.lecció per haver aconseguit la mínima imposada per la federació. Tots dos tenen opcions reals de medalla i esperem que així sigui!

S'han quedat fora finalment de la sel.lecció Ivan Llanos del FC. Ordino per falta de resultats en categoria sènior, i Eric Risco del Club Hantei que tot hi haver aconseguit la mínima en aquest jocs s'ha tret la categoria de +100kg per manca de competidors.

Desitjem molta sort als nostres competidors i animem als que no podràn assistir a seguir treballant!!

Últim 3 Valls d'Andorra de la temporada

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Torneig Tres Valls al tatami del Club Hantei (segons comunicat de la fandjudo) on es farà l’entrega de les medalles. 

Us recordem que a les altres sessions del Tres Valls han participat molts judokes de la base del nostre Club, i alguns d’ells han aconseguit estar al pòdium, com per exemple l’Aidan Balash, en Nil Donsion, en Gabriel Font, en Xavier Rodriguez, en Xavier Palou i en Nil Garcia a Pollets. 

També a Benjamí en Dani Lopez i en Emmanuel Carvalho, en Mikel Garcia i l’Hèctor Cartagena que van copar el podium a la darrera trobada, i na Rosana Oliveira a Minim. 

Aprofitem per desitjar-los molta sort i que aquest cap de setmana tots els nostres judokas facin molt bons combats. 

Estem amb vosaltres!!

Eric Risco a la final del Campionat d'Espanya

 

Alcobendas, Madrid. El millor del judo espanyol es va reunir aquest cap de setmana per disputar el Campionat d'Espanya. El dissabte van ser les noies i el diumenge els nois. Eric Risco va competir en la categoria de +100kg. 

Eric Risco passava la primera ronda. Tenia que esperar al combat entre un asturià i un madrileny. Guanyava finalment l'asturià. 

Ja en el combat contra l'asturià, Eric Risco començava perdent de Waza-ari, amb una contra. A partir d'aquí, el combat va anar canviant. Eric Risco perseguia al contrincant pel tatami. Els arbitres no penalitzaven al contrincant i finalment Risco només va aconseguir treure dos sancions. El combat va acabar amb el temps total i Risco perdia el seu combat.

Després en la repesca, en un combat molt igualat on tant Risco com el madrileny anaven igualats a dos sancions. Casi a final del temps (a 10 segons d'acabar) Risco va fer un atac a la desesperada que va ser molt ben contrat pel seu contrincant. 

Ara ja només queda la reflexió dels errors i preparar la següent competició, on Risco intentarà la classificació pel Campionat de França.

 

Concentració de cap de setmana a Tarragona

 

El passat cap de setmana alguns dels nostres judokes van assistir a una concentració organitzada per el club de judo Els Pallaresos. Unes jornades de judo inmillorables amb un dels millors mestres de judo, José Ángel Guedea Adiego. 

Aquests entrenaments serveixen per perfeccionar tècnica i conèixer el punt de vista del judo de diferents persones i mestres.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 9

Ahir 30

Setmanal 241

Mensual 724

Total 42573