319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Eric Risco a la final del Campionat d'Espanya

 

Alcobendas, Madrid. El millor del judo espanyol es va reunir aquest cap de setmana per disputar el Campionat d'Espanya. El dissabte van ser les noies i el diumenge els nois. Eric Risco va competir en la categoria de +100kg. 

Eric Risco passava la primera ronda. Tenia que esperar al combat entre un asturià i un madrileny. Guanyava finalment l'asturià. 

Ja en el combat contra l'asturià, Eric Risco començava perdent de Waza-ari, amb una contra. A partir d'aquí, el combat va anar canviant. Eric Risco perseguia al contrincant pel tatami. Els arbitres no penalitzaven al contrincant i finalment Risco només va aconseguir treure dos sancions. El combat va acabar amb el temps total i Risco perdia el seu combat.

Després en la repesca, en un combat molt igualat on tant Risco com el madrileny anaven igualats a dos sancions. Casi a final del temps (a 10 segons d'acabar) Risco va fer un atac a la desesperada que va ser molt ben contrat pel seu contrincant. 

Ara ja només queda la reflexió dels errors i preparar la següent competició, on Risco intentarà la classificació pel Campionat de França.

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 2

Ahir 15

Setmanal 2906

Mensual 3138

Total 36961