319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Fase Sector est del Campionat d'Espanya

 Aquest dissabte 27 d'abril es va celebrar al Pavelló de les Llars Mundet de Barcelona la fase sector est del Campionat d'Espanya. Aquest campionat dona accés a la fase final del Campionat d'Espanya, on només el primer, el segon i el millor tercer hi poden accedir. A Espanya hi han cinc sectors: nord, sud, est, oest i centre, i en cada sector hi han les autonomies que corresponen a la zona, menys la centre que correspon a la Comunitat de Madrid. En la fase sector est participen els tres primers de: Balears, Catalunya, València i Murcia. 

Tres judokes andorrans van participar en aquesta fase sector. Dani Garcia en -73kg, Eric Risco en +100kg i Laura Sallés en -63kg. Tots tres van fer una molt bona competició. 

En el cas de Dani Garcia va quedar eliminat després de superar el primer combat. Després a la respeca no va poder aconseguir passar cap ronda quedant eliminat i sense opcions d'accedir al Campionat d'Espanya.

Laura Sallés va completar una competició molt bona tot i no tenir la sort del seu costat. Ella tenia una competició molt dificil per davant i les coses no li van sortir com volia. Finalment va quedar 5a i també sense opcions per classificar-se pel Campionat d'Espanya.

Finalment Eric Risco va aconseguir la 3a posició en la seva categoria. Aquesta plaça li dona accés per primera vegada a la fase final del Campionat d'Espanya SÈNIOR. 

Cal remarcar la dificultat d'aquesta fase classificatoria ja que per exemple, Laura Sallés que va ser l'any anterior medalla de bronze al Campionat d'Espanya, no va aconseguir la classificació.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 14

Ahir 16

Setmanal 14

Mensual 294

Total 40870