319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Campionat de Catalunya Sènior 2013

El passat cap de setmana es va celebrar a les Llars Mundet el Campionat de Catalunya Sènior 2013. Dani Garcia i Ivan Garcia de l'Hantei van participar sel.leccionats per la fandjudo.

L' Ivan Garcia va guanyar el primer combat al final del temps per yuko després de remontar 3 sancions en contra en el primer minut. en el segon combat perd contra Oscar López (Moia) d' ippon d' osotogari. Ja a la final de repesca perd amb Oriol Piqué (Lluria) per luxació, finalment acaba 7è.

Dani Garcia aconsegueix la 2na posició, després de guanyar un judoka Rus en el primer combat per immobilització, el segon guanya als 15 segons de combat per ippon d' osotogari contra Oriol Piqué (Llúria). Les semifinals les guanya remontant un wazari en contra davant Oscar López, gràcies a un contraatac al límit del tatami. Finalment perd la final en l' últim minut contra Ruben Garcia (Llúria), aconseguint el sotscampionat de Catalunya.

L' Alda Babi, guanya un combat a una lliga de 3 per hansokumake (expulsió) de la seva rival i al produïr-se un empat a punts s' ha de repetir la lliga, perdent finalment els dos comats.

La resta dels integrants, Ivan Llanos, Patrick Ferreira, Karim Nsir i David Almeyda no van poder guanyar cap dels seus combats.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 14

Ahir 16

Setmanal 14

Mensual 294

Total 40870