319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Campionat de Catalunya Junior 2013

Aquest darrer cap de setmana ha tingut lloc a Barcelona el campionat de Catalunya junior on han participat els judokes de la Fandjudo: La Tatiana Canelas, l’Ivan Llanos, en Marc Baró, en Louis Mourre, en Patrick Ferreira, en Karim Nsir, i l’Ivan Garcia del nostre club.

Els participants van donar el màxim però la sort va jugar un paper diferent:  

L’Ivan Llanos (FC Ordino -55kg) va aconseguir una meritòria medalla de Bronze desprès de guanyar els seus dos combats de la lliga prèvia, i passar com a primer de grup a semifinals, on no va poder remontar un wazaari en contra i va quedar finalment 3er.

En Marc Baró (Ippon -55kg) va finalitzar 5è classificat desprès de guanyar un combat i perdre 2 en la lliga prèvia, pel que no va poder passar a semifinals.

L’Ivan Garcia (Hantei -73kg) aconsegueix el 7è lloc, ja que va perdre el primer combat contra el subcampió de Catalunya, i en repesca va guanyar un combat, pel que no va poder accedir al pas a la lluita per les medalles.

Desafortunadament, la Tatiana Canelas, en Karim Nsir, en Louis Moure i en Patrick Ferreira no van poder aconseguir guanyar cap combat. 

Moltes felicitats a l’Ivan Llanos per la seva medalla i molts ànims a tots els competidors; el més important és aprendre dels petits errors per a poder continuar progressant, ja que així, els resultats arribaran segur!!

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 4

Ahir 9

Setmanal 13

Mensual 1964

Total 44768