319836 378983908825838 885168919 n

Traductor

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

longss

Eric Risco participa en la Lliga nacional espanyola de primera divisió

Com cada any es celebra la Lliga espanyola de Judo. En aquesta lliga hi han tres divisions i els diferents clubs de cada divisió s'enfronten per equips per poder aconseguir el màxim de punts. La competició és diferent que qualsevol altra ja que en un enfrontament de club contra club es disputen 5 combats un per cada pes (-66, -73, -81, -90, +90). El que s'emporta mes combats guanya l'enfrontament. El club Hantei ja havia participat fa uns anys en la 3a divisió d'aquesta mateixa lliga. 

Aquest any, Eric Risco ha fixat per un club de que acaba d'ascendir a primera divisió, el Judo Club San Sebastian. 

El recent 2 de febrer va ser la primera jornada de la lliga i el club per el que competeix el judoka de l'Hantei va disputar 4 enfrontaments. En el primer enfrontament van aconseguir un empat contra un dels clubs més forts, el Judo Club Sotillo. El resultat final va ser 2 combats guanyats, 2 perduts i un empatat. Eric Risco en aquest enfrontament va empatar contra el seu rival a 2 sancions.

En el segon enfrontament el Judo Club San Sebastian va aconseguir un contundent 5-0 contra el club Kiofu. Eric Risco guanyava el seu combat en pocs instants.

El tercer enfrontament era contra el club Juan Cierva/Espinillo. En aquest enfrontament el JC San Sebastian va perdre per 4-1. Eric Risco va perdre per Waza-ari de contra en un combat molt igualat.

Finalment en l'últim enfrontament, contra el CJ Stabia, van aconseguir un empat 2-2 on Risco no va aconseguir guanyar un combat regit per les penalitzacions.

Les pròximes jornades són el 2 de març i el 15 d'abril i Risco tornarà a competir. Actualment el JC San Sebastian es troba en la 5a posició de la taula de classificació.

Classificació Actual 1a Jornada 1 divisió

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 5

Ahir 9

Setmanal 14

Mensual 1965

Total 44769