319836 378983908825838 885168919 n

longss

Història

alain_alfred_al_gm_carles

L’any 1990, alguns dels pares dels alumnes i alumnes que fèiem judo al Gimnàs Carles d’Andorra la Vella, decidiren fundar el Club de Judo Hantei. Els estatuts foren aprovats l’agost de 1990 (decret del M.I. Govern de 22 d'agost de 1990), essent el primer president de l’entitat en Miquel ARMENGOL i PONS. L’entitat ja comptava amb un considerable nombre d’associats ( al voltant dels 100). Dos anys més tard la sala del Gimnàs Carles se’ns va fer petita i en col·laboració amb l’Hble. Comú d’Andorra la Vella, vam reobrir la Sala Polivalent de la Plaça del Poble.

Essent llavors el primer club de la parròquia que gestionava l’esport del judo i subvencionada per la corporació. En els primers moments estàvem sols a la Sala i els nostàlgics recordaran que el tatami era el de la Federació, que teníem que traslladar peça a peça cada vegada que la Federació organitzava una competició. Un any més tard, el Comú, veié que en aquell indret s’hi podien organitzar diverses activitats de caire esportiu, va remodelar la Sala i així es convertí en la Sala Polivalent de la Plaça del Poble. El Club no parava de créixer arribant a xifres de 150 associats, i tenint que restringir l’accés a nous socis en pro de la qualitat de l’ensenyament.

foto_grup_2001_2002

La darrera remodelació del Centre de Congressos ens ha portat aquesta temporada a gaudir d’una sala nova en òptimes condicions per a la pràctica esportiva. En quan als resultats esportius aquests han estat cada any millors i de millor qualitat. Judoques del nostre club han obtingut magnífics resultats en els jocs dels petits estats d’Europa, en campionats de Catalunya, en els fases de classificació del campionat de França, s’ha participat en Jocs Olímpics, tenim becats del programa ARA del Govern i del Comitè Olímpic Internacional. El nostre torneig Vila d’Andorra la Vella s’ha consolidat com un referent en el calendari de la federació i dels nostres amics dels sud i del nord, i països com Portugal, Itàlia o Regne Unit.

Des d’aquí un agraïment molt especial a l’Hble. Comú d’Andorra la Vella per la seva implicació en l’esport i en concret en el nostre esport i en el nostre club, recolzant-nos en els moments difícils i també en els fàcils. Mencionar també una dels ànimes de la corporació en l’esport de la parròquia i del nostre esport : El Josep TUDO, sense ell poques coses podríem haver fet, gràcies JOSEP, de tot cor. També un record especial per aquells foto9dirigents que fundaren el club i que van fer de la nostra entitat la més important del país en l’esport del judo.Com no també agrair als esportistes (ànima del nostre club i del nostre esport) la seva aportació en fer –lo més gran. equip jpee 2005Els tècnics del club han estat una de les seves ànimes; al capdavant d’ells l’Eladi LOPEZ, que gràcies a la seva implicació ens ha portat a nivells que no podíem imaginar a l’inici. Els seus alumnes ara també són tècnics del club, podent, doncs afirmar que la filosofia de l’entitat perdura i perdurarà en el temps. I finalment als pares dels alumnes que han triat un esport noble, recomanat per la UNESCO, pels seus fills, ells també han col·laborat en aquesta grandesa. Tots plegats ens hem de sentir orgullosos de pertànyer al Club de Judo Hantei. Els reptes de futur són importants i cal que ens esmercem per a complir aquells objectius que ens fixem, sense oblidar la noblesa del judo, que és al cap i a la fi la nostra força.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Visites

Avui 3

Ahir 5

Setmanal 8

Mensual 412

Total 32032